Ανακοινώσεις

Ανακαλύψτε την νέα μας ιστοσελίδα!

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η ανακατασκευή της ιστοσελίδας μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Στο καινούργιο και ενημερωμένο site μας, έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε αναλυτικά τις υπηρεσίες που παρέχει η Julio Watches, καθώς και έναν σύγχρονο κατάλογο προϊόντων.

Στόχος μας είναι να γνωρίσετε την ιδιαίτερη τέχνη της ωρολογοποιίας μέσα από σύντομα αλλά άκρως ενημερωτικά κείμενα, τα οποία συνοδεύονται από δικό μας φωτογραφικό υλικό. Επίσης, να περιηγηθείτε με ευκολία και άνεση στον διαθέσιμο κατάλογο προϊόντων, έτσι ώστε να βρείτε το ρολόι, το λουράκι και το αξεσουάρ που σας ταιριάζει.  

Παράλληλα, θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για τα εταιρικά νέα, καθώς και για τις ειδικές προσφορές του μήνα.

Επενδύουμε στην προσωπική επαφή με τους πελάτες μας, γι’ αυτό φροντίζουμε καθημερινά η εμπειρία αυτή να έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και να αποτελεί ένα εύκολο εργαλείο για κάθε χρήστη.  

Αυτό δεν θα το καταφέρναμε χωρίς την στήριξη της εταιρίας WEBGRECO, η οποία ανέλαβε την δημιουργία της ιστοσελίδας μας. Θέλουμε να την ευχαριστήσουμε δημόσια για την άριστη συνεργασία και την πολύτιμη καθοδήγηση, καθώς επίσης και το επαγγελματισμό, που χαρακτηρίζει τόσο την ίδια την εταιρία όσο και τους συνεργάτες της ξεχωριστά.

Θα χαρούμε να σας δούμε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτουμε Facebook, Instagram και Google, στα οποία καθημερινά θα έχουμε παρουσία.

Ελπίζουμε να ευχαριστηθείτε το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς.

Καλή περιήγηση!

Julio Watches - All About Watch

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *