Στην Julio Watches πέρα από την ολοκληρωμένη επισκευή αναλαμβάνουμε και μερική επισκευή του ρολογιού σας. Η μερική επισκευή αφορά την επισκευή ή βελτίωση εξωτερικών προβλημάτων, όταν το μηχανικό μέρος έχει άριστη λειτουργία. Στην μερική επισκευή κανένα μέρος από τον μηχανισμό του ρολογιού δεν επισκευάζεται.

Πιο συγκεκριμένα, η μερική επισκευή έχει να κάνει με την αποκατάσταση της στεγανότητας, την στίλβωση – γυάλισμα, αλλαγή και ειδική κατασκευή κρυστάλλων, τοποθέτηση δεικτών και στοιχείων καντράν, καθάρισμα κάσα μπρασελέ και ρύθμιση του ρολογιού. Η επιλογή του είδους της επισκευής που θα πραγματοποιήσουμε, κρίνεται προσωπικά από τον Τζούλιο Γκούλι και πάντα σε απόλυτη επικοινωνία μαζί σας προχωράμε σε όποια απαραίτητη διαδικασία.

Η στεγανοποίηση συμπεριλαμβάνεται σε όποια διαδικασία κρίνεται απαραίτητη, σύμφωνα με τις προδιαγραφές τις εταιρίας.

Έλεγχος Στεγανότητας - Στεγανοποίηση

Στο κατάστημα μας υπάρχει η δυνατότητα να ελεγχθεί το ρολόι σας ως προς την στεγανότητα άμεσα και βάσει των εργοστασιακών προδιαγραφών του κάθε ρολογιού.

Κατά τον έλεγχο το ρολόι τοποθετείται στο ειδικό μηχάνημα ελέγχου στεγανότητας. Στην συνέχεια λαμβάνονται οι σωστές παράμετροι, σύμφωνα με την εταιρία, και πραγματοποιούνται οι αντίστοιχες μετρήσεις. Τα αποτελέσματα του τεστ εκτυπώνονται και πλαστικοποιούνται ώστε να συνοδεύσουν το ρολόι. Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε αυτή την διαδικασία το ρολόι δεν ανοίγεται.

Σε περίπτωση που ο έλεγχος δεν μας δώσει αποτελέσματα τα οποία συμβαδίζουν με τις προδιαγραφές της εταιρίας, τότε προχωράμε στην διαδικασία της στεγανοποίησης.

Από τον έλεγχο στεγανότητας, που προηγήθηκε, γνωρίζουμε ποια στοιχεία χρήζουν αντικατάστασης, και σε απόλυτη επικοινωνία με τον κάτοχο προχωράμε σε επισκευή. Τα στοιχεία που είναι πιθανόν να χρειάζονται αλλαγή για τη στεγανοποίηση του ρολογιού μπορεί να είναι οι φλάντζες, η κορώνα του ρολογιού (κουρδιστήρι) και ο λαιμός της (η βάση), τα πλαϊνά μπουτόν (αν αυτά υπάρχουν), το κρύσταλλο που καλύπτει το καντράν του ρολογιού και σπανιότερα το καπάκι.

Αφού αλλαχτούν τα φθαρμένα στοιχεία, το ρολόι τοποθετείται σε ειδικό και σύγχρονο μηχάνημα προσομοίωσης συνθηκών πίεσης σε νερό. Με την ροή αποσταγμένου νερού ελέγχεται αν υπάρχει διαρροή προς το εσωτερικό, τόσο στην κάσα όσο και στον μηχανισμό.

Αφού βεβαιωθούμε ότι αυτό δεν συμβαίνει, προχωράμε στην διαδικασία συμπίεσης και αποσυμπίεσης για να ελεγχθεί για άλλη μια φορά η στεγανότητα του ρολογιού.

Ολοκληρώνοντας με επιτυχία την όλη διαδικασία, περνάμε στον τελικό έλεγχο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ρολόι συνοδεύεται από εκτυπωμένο και πλαστικοποιημένο διάγραμμα στεγανοποίησης.

Στίλβωση – Γυάλισμα

Η καθημερινή χρήση και η πάροδος του χρόνου μπορούν να αφήσουν πάνω στο ρολόι σας εκδορές, χτυπήματα, θάμπωμα αλλά και τονική απώλεια στα επιχρυσωμένα μέρη. Στην Julio Watches μπορούμε να ξαναζωντανέψουμε το ρολόι σας και να αποκτήσει την όψη του καινούργιου.
Τα ατσάλινα μέρη, κάσα και bracelet, περνάνε από το στιλβωτήριο όπου με μεγάλη προσοχή και έμφαση στις ιδιαίτερες γραμμές του κάθε ρολογιού, σβήνονται τα σημάδια και ανακτάται η χαμένη λάμψη τους. Στην συνέχεια τοποθετούνται σε υπερσύγχρονο πλυντήριο υπερήχων τεσσάρων πλύσεων, όπου με ειδικά καθαριστικά φάρμακα τα μέρη καθαρίζονται εις βάθος και είναι έτοιμα να πλαισιώσουν το ρολόι σας.

Αλλαγή – Κατασκευή Κρυστάλλων

Οι φθορές όπως ρωγμές ή σπασίματα στο κρύσταλλο αποτελούν το πιο σύνηθες ατύχημα. Στην Julio Watches αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του κρύσταλλου με γνήσιο ανταλλακτικό ή την κατασκευή εκ νέου κρύσταλλο το οποίο ταιριάζει απόλυτα στο ρολόι σας.

Οι ειδικές κατασκευές κρυστάλλων αφορούν το μέγεθος, το πάχος και το σχήμα. Με τις ειδικές κατασκευές αναδεικνύεται η ομορφιά κάθε ρολογιού, ρολόγια χειρός, τοίχου, τσέπης, αντίκες κτλ.

Τοποθέτηση Δεικτών – Στοιχείων Καντράν

Η σωστή τοποθέτηση και ρύθμιση των δεικτών αποτελεί βασική προϋπόθεση για την σωστή λειτουργία του ρολογιού σας. Δίνουμε μεγάλη έμφαση σε αυτό το κομμάτι έτσι ώστε να το ρολόι σας να μην χάνει ούτε δευτερόλεπτο.

Η τοποθέτηση στοιχείων καντράν αφορά αποκλειστικά τα στοιχεία που έχουν μετατοπιστεί από την θέση τους, και η τοποθέτηση τους γίνεται με μεγάλη ακρίβεια.

Καθάρισμα Κάσα – Bracelet

Η καθημερινή χρήση και η έντονη δραστηριότητα μπορούν να κάνουν το ρολόι σας να φαίνεται βρώμικο και ταλαιπωρημένο. Στην Julio Watches προτείνουμε έναν βαθύ καθαρισμό της κάσας και του bracelet.

Τα μέρη αυτά ξεχωρίζονται από τα υπόλοιπα και τοποθετούνται σε ξεχωριστά καλαθάκια μέσα στον υπερσύγχρονο πλυντήριο υπερήχων τεσσάρων πλύσεων. Με ειδικά καθαριστικά φάρμακα όλα λίπη απομακρύνονται και το ρολόι σας αποκτά την εμφάνιση που του αξίζει.

Ρύθμιση

Κατά την ρύθμιση του ρολογιού, τοποθετείται ο μηχανισμός στη βάση του παλμογράφου και ρυθμίζεται η χρονομετρία σε διάφορες θέσεις, με σκοπό να καλύψουμε όλες τις κινήσεις του χεριού. Έτσι εξασφαλίζουμε την σωστή λειτουργία και την ακρίβεια του.

Εγγύηση Julio Watches
Julio Watches

Εγγύηση Service

Η Julio Watches σίγουρη για το αποτέλεσμα των εργασιών που πραγματοποιεί στα εργαστήρια της, καλύπτει όλες τις εργασίες (Συντηρήσεις & Επισκευές) με γραπτή εγγύηση έως και 24 μήνες, κατόπιν εκτίμησης του ρολογιού, για την σωστή λειτουργία.