Julio Gulli, o ωρολογοποιός και ιδιοκτήτης της Julio Watches.
Ο ωρολογοποιός και ιδιοκτήτης

Julio Gulli

Ο ωρολογοποιός και ιδιοκτήτης της Julio Watches, Julio Gulli, έχει ταυτίσει τη ζωή του εδώ και 41 χρόνια με την μεγάλη του αγάπη:  την τέχνη του ρολογιού.

Απόφοιτος της σχολής ωρολογοποιίας από το 1982, εργάστηκε ως τεχνίτης σε σπουδαίες εταιρίες του χώρου,  παγκοσμίου κλάσης όπως οι LONGINES, SEIKO, CITIZEN, ORIENT και αποκόμισε πολύτιμη εμπειρία και ανεκτίμητες τεχνικές γνώσεις για κάθε τομέα κυρίως της μηχανικής των ρολογιών αλλά και της ωρολογοποιίας γενικότερα, συμπεριλαμβανομένης και της εμπορίας.

Η τεχνογνωσία και το θεωρητικό υπόβαθρο του τεχνικού Julio Gulli εμπλουτίστηκαν μετά από σειρά σεμιναρίων και επιμορφώσεων στην Ελβετία πάνω σε ζητήματα της ωρολογοποιίας. Σήμερα είναι σε θέση να αναλαμβάνει και να επιλύει προβλήματα και να επισκευάζει ρολόγια παντός είδους και μάρκας.

Με την χαρακτηριστική αυθεντικότητα που τον διακρίνει συχνά καταλαβαίνει κανείς το μεράκι και τη ζέστη με την οποία αντιμετωπίζει την τέχνη του ακόμη και σήμερα μετά από τέσσερις δεκαετίες.

Η κάθε εισερχόμενη επισκευή απολαμβάνει της προσωπικής του επίβλεψης, ακολουθείται από μια ειλικρινή συνομιλία με τους πελάτες για το είδος των προβλημάτων και τις πιθανές λύσεις ενώ συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση δύο (2) ετών.

Η Εταιρεία

Julio Watches

Η Julio Watches δραστηριοποιείται στο χώρο του ρολογιού περί τα σαράντα συναπτά έτη υπό την διεύθυνση του πολύπειρου ωρολογοποιού Julio Gulli.

Με τον ίδιο ζήλο και με απόλυτη συνέπεια, η εταιρία αποτελεί έναν αξιόπιστο τεχνικό συνεργάτη στον τομέα των επισκευών και της επίλυσης προβλημάτων παντός τύπου και μάρκας ρολογιών από το 1982 έως και σήμερα, όταν και ξεκίνησε με την λειτουργία του πρώτου εργαστηρίου της επί της οδού Θησέως 16.

Σύντομα το πρώτο εργαστήριο αποδείχθηκε χώρος μικρός για να στεγάσει τον ολοένα εκσυγχρονιζόμενο εξοπλισμό καθώς και το γρήγορα αναπτυσσόμενο πελατολόγιο.

Μέσα σε τρία χρόνια η Julio Watches μετακομίζει στην οδό Θησέως 4-6, πάντα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, σε μεγαλύτερο χώρο και σε περιβάλλον αναβαθμισμένο με σύγχρονο τεχνικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Το τρίτο βήμα της διαδρομής της εταιρίας έγινε το 2005, όταν ξεκίνησε η λειτουργία του νέου καταστήματος στην οδό Περικλέους 17 (συνέχεια της οδού Καραγιώργη Σερβίας), στο Σύνταγμα.

Στο ολοκαίνουργιο μοντέρνο και σύγχρονο κατάστημα μας λειτουργεί εργαστήριο συντήρησης – επισκευής – service ρολογιών με τα πλέον σύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα και με εξειδικευμένους έμπειρους τεχνικούς.

Παράλληλα, οι υπηρεσίες μας επεκτάθηκαν και στις αγορές και πωλήσεις καινούργιων & προ-ιδιόκτητων επώνυμων ρολογιών. Διαθέτουμε επίσης μεγάλη γκάμα αξεσουάρ (λουράκια – μπρασελέ κτλ).

Αντιμετωπίζοντας το ρολόι πάντα ως ένα πολύτιμο αντικείμενο, σύμβολο κύρους και δείγμα καλαισθησίας, στην Julio Watches τα ζητήματα που αφορούν τον χώρο του ρολογιού και τον τομέα μας, αντιμετωπίζονται όλα αυτά τα χρόνια με  την ίδια πάντοτε ζεστασιά, προθυμία και σημασία στην λεπτομέρεια από έναν τεχνίτη με μεράκι μιας άλλης εποχής.

Julio Watches

Julio Watches - All about watches!

Julio Watches
Jullio Watches

Η ομάδα μας

Julio Gulli

Julio Gulli

Ιδιοκτήτης

Έφη

Γραμματειακή Υποστήριξη
www.juliowatches.gr

Julio Watches

All About Watch….

2
ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ
40
ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ
65
ΜΑΡΚΕΣ
90
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
3721
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
7750
ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΡΟΛΟΓΙΑ