Η κύρια υπηρεσία στην οποία εξειδικεύεται η εταιρία Julio Watches από το 1995 είναι η επισκευή και επίλυση τεχνικών προβλημάτων σε όλους τους τύπους ρολογιών. Οι επισκευές πραγματοποιούνται προσωπικά από τον Τζούλιο Γκούλι, ο οποίος με την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο του ρολογιού έχει ταυτίσει το όνομα του με αυτήν την υπηρεσία. Κατά την διαδικασία του Service το ρολόι αποσυναρμολογείτε, καθαρίζεται, γίνεται αντικατάσταση των φθαρμένων εξαρτημάτων, συναρμολογείται, γυαλίζεται, στεγανοποιείται και περνάει μια σειρά ελέγχων πριν έρθει στα χέρια σας σαν καινούργιο.

ΣΤΑΔΙΟ 1

Παραλαβή - Ενημέρωση

Όταν το ρολόι σας φτάνει στα χέρια μας, αμέσως γίνεται ένας γρήγορος οπτικός έλεγχος για την εξωτερική του κατάσταση.

Για τον εντοπισμό και την εκτίμηση των τεχνικών προβλημάτων θα χρειαστεί να παραμείνει στο κατάστημα, για διάστημα τριών εργάσιμων ημερών, όπου θα πραγματοποιηθεί εκτενής τεχνικός έλεγχος. Αφού σας ενημερώσουμε για το είδος της επισκευής και τις απαραίτητες διαδικασίες που θα ακολουθήσουμε, καθώς επίσης για τον χρόνο παράδοσης και το κόστος των εργασιών, και φυσικά προβούμε σε συμφωνία, ξεκινάει η τεχνική διαδικασία του Service.

Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η παραλαβή από το κατάστημα γίνεται πάντα με το αριθμημένο δελτίο παραλαβής.

ΣΤΑΔΙΟ 2

Επισκευή – Καθαρισμός

Η διαδικασία του ολοκληρωμένου Service ξεκινάει με την αφαίρεση του μηχανισμού από την κάσα και των επιμέρους στοιχείων, λουράκι ή bracelet. Στη συνέχεια αφαιρούνται οι δείκτες και ο δίσκος ημερομηνίας, εάν υπάρχει, και προβαίνουμε στο λύσιμο της μηχανής όπου αποσυναρμολογείτε πλήρως.

Στο σημείο αυτό πραγματοποιείται η πρώτη πλύση όλων των εξαρτημάτων. Έπειτα ελέγχονται όλα τα εξαρτήματα με μεγάλη προσοχή για φθορές. Εφόσον εντοπιστεί φθορά σε κάποιο εξάρτημα, γίνεται αντικατάσταση με γνήσιο ανταλλακτικό. Το στάδιο αυτό ολοκληρώνεται με την τελική πλύση όλων των στοιχείων σε πλυντήριο υπερήχων τεσσάρων πλύσεων.

ΣΤΑΔΙΟ 3

Συναρμολόγηση – Λίπανση

Αφού ολοκληρωθεί το στάδιο της Επισκευής – Καθαρισμού, ένα – ένα τα μέρη του ρολογιού τοποθετούνται στη θέση τους, αρχίζοντας να δίνουν ζωή στο ρολόι σας.

Σημαντική ενέργεια είναι η σωστή λίπανση όλων των εξαρτημάτων, που πραγματοποιείται με την χρήση των πιστοποιημένων και εξειδικευμένων ελβετικών λαδιών, της εταιρίας Moebius.

Έτσι εξασφαλίζουμε την άριστη και μακροχρόνια σωστή λειτουργία του ρολογιού σας. Με την ολοκλήρωση της συναρμολόγησης περνάμε στην ρύθμιση.

ΣΤΑΔΙΟ 4

Ρύθμιση

Όταν όλα τα εξαρτήματα πάρουν πάλι την θέση τους και δημιουργήσουν την καρδιά του ρολογιού, περνάμε στη ρύθμιση. Ελέγχονται διεξοδικά όλες οι λειτουργίες του, μεμονωμένα αλλά και συνδυαστικά. Έπειτα το ρολόι τοποθετείται σε ένα ειδικό σύγχρονο μηχάνημα, τον παλμογράφο όπου ρυθμίζεται η χρονομετρία σε διάφορες θέσεις, με σκοπό να καλύψουμε όλες τις κινήσεις του χεριού.

Έτσι εξασφαλίζουμε την σωστή λειτουργία και την ακρίβεια του. Σημαντικό βήμα είναι η διαδικασία απομαγνητισμού. Ολοκληρώνουμε με το σφράγισμα του καπακιού βάσει των προδιαγραφών της εταιρίας.

ΣΤΑΔΙΟ 5

Στίλβωση – Γυάλισμα

Η κάσα και το bracelet περνούν από τη διαδικασία της στίλβωσης, όπου ανακτάται η χαμένη λάμψη του ρολογιού, λόγω χρήσης, και επιδιορθώνονται επιφανειακά σημάδια φθοράς. Έτσι το ρολόι αποκτάει μια ολοκληρωμένη και καθαρή καινούργια όψη.

ΣΤΑΔΙΟ 6

Στεγανοποίηση

Έχοντας ολοκληρώσει όλα τα παραπάνω στάδιο, το ρολόι σας είναι έτοιμο να περάσει το τελευταίο test. Αφού έχουν αλλαχθεί οι φλάντζες, το ρολόι τοποθετείται σε ειδικό και σύγχρονο μηχάνημα στεγανοποίησης όπου με την ροή αποσταγμένου νερού ελέγχεται αν υπάρχει διαρροή προς το εσωτερικό, τόσο στην κάσα όσο και στον μηχανισμό.

Αφού βεβαιωθούμε ότι αυτό δεν συμβαίνει, προχωράμε στην διαδικασία συμπίεσης και αποσυμπίεσης για να ελεγχθεί για άλλη μια φορά η στεγανότητα του ρολογιού. Ολοκληρώνοντας με επιτυχία την όλη διαδικασία, περνάμε στον τελικό έλεγχο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ρολόι συνοδεύεται από εκτυπωμένο και πλαστικοποιημένο διάγραμμα στεγανοποίησης.

ΣΤΑΔΙΟ 7

Τελικός Έλεγχος – Παρακολούθηση

Τελευταίο στάδιο αλλά εξίσου σημαντικό είναι η παρακολούθηση του για σωστή λειτουργία. Το ρολόι σας τοποθετείται σε ένα ειδικό μηχάνημα παρακολούθησης, τον μύλο περιστροφής, όπου παραμένει για μια εβδομάδα.

Στον μύλο περιστροφής είναι προσαρμοσμένες οι κινήσεις του χεριού, οπότε με το πέρας της εβδομάδας έχουμε επισφραγίσει την σωστή λειτουργία του υπό πραγματικές συνθήκες.

ΣΤΑΔΙΟ 8

Παράδοση

Με την ολοκλήρωση όλων των παραπάνω διαδικασιών είμαστε πλέον σε θέση να επιστρέψουμε το ρολόι στον κάτοχο του. Σίγουροι για την άριστη κατάσταση και λειτουργία του ρολογιού, επικοινωνούμε μαζί σας για την παραλαβή του.

Με την πραγματοποίηση του Ολοκληρωμένου Service εγγυόμαστε την άριστη λειτουργία του ρολογιού σας και λαμβάνετε γραπτή εγγύηση 2 χρόνων από την Julio Watches.

Εγγύηση Julio Watches
Julio Watches

Εγγύηση Service

Η Julio Watches σίγουρη για το αποτέλεσμα των εργασιών που πραγματοποιεί στα εργαστήρια της, καλύπτει όλες τις εργασίες (Συντηρήσεις & Επισκευές) με γραπτή εγγύηση έως και 24 μήνες, κατόπιν εκτίμησης του ρολογιού, για την σωστή λειτουργία.