Αγορά – Ανταλλαγή

Τα ρολόγια πολυτελείας αποτελούν την επιτομή την κομψότητας και της ιστορίας.

Είναι κομμάτια με ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα τόσο για εσάς όσο και για εμάς. Στη Julio Watches αναγνωρίζουμε την σπουδαιότητα του ρολογιού σας και με σεβασμό προς τον κάτοχο αλλά και το αντικείμενο προσφέρουμε την δική μας εκτίμηση αγοράς.

Κάθε ρολόι που αγοράζεται από εμάς εκτιμάτε προσωπικά από τον ωρολογοποιό Τζούλιο Γκούλι ως προς την γνησιότητα του ρολογιού, καθώς και την γνησιότητα των ανταλλακτικών που φέρει, την εξωτερική κατάσταση για τυχόν σημάδια ή σπασίματα και την σωστή λειτουργία της μηχανής.

Βασικά χαρακτηριστικά που καθορίζουν την τιμή αγοράς πέραν όσον αναφέραμε είναι η μάρκα, το μοντέλο και τα συνοδευτικά έγγραφα εφόσον υπάρχουν.

Οφείλουμε να τονίσουμε ότι η εμπορικότητα του ρολογιού είναι ένας βασικός παράγοντας για την αγορά του, ο οποίος διαμορφώνεται με βάση των παραπάνω ιδιοτήτων. Καθοριστικός όμως παράγοντας αγοράς είναι το ίδιο το ρολόι και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Πώληση προ-ιδιόκτητων ρολογιών

Τα προ-ιδιόκτητα ρολόγια που βρίσκονται στη συλλογή της Julio Watches έχουν αγοραστεί πληρόντας όλες τις παραπάνω προδιαγραφές ως προς την γνησιότητα του ρολογιού και των ανταλλακτικών καθώς και την σωστή λειτουργία του μηχανισμού.

Δεν μένουμε όμως μέχρι εκεί. Όλα τα ρολόγια πριν βρουν τον νέο τους κάτοχο περνάνε από την αποκλειστική φροντίδα και επιμέλεια του Τζόυλιο Γκούλι, ο οποίος πραγματοποιεί ολοκληρωμένο service και καλύπτει όλες τις εργασίες ( Service & Επισκευές ) με γραπτή εγγύηση έως και 2 χρόνια , κατόπιν εκτίμησης του ρολογιού, για την σωστή λειτουργία.

Η απόκτηση ενός προ-ιδιόκτητου ρολογιού είναι το σημείο τομής της ιστορίας με την άριστη λειτουργία.

Julio Watches - All about watch

Brands