Επισκευή Ρολογιού

Στο κατάστημα Julio Watches η κύρια υπηρεσία στην οποία εξειδικεύεται η εταιρία από το 1995 είναι η επισκευή και η επίλυση προβλημάτων σε ρολόγια όλων των τύπων και από όλες τις μάρκες, σύγχρονα και παλαιά, από ανδρικά και γυναικεία ρολόγια χειρός, τσέπης, ως και πολύπλοκα μηχανικά ρολόγια καθώς και μοντέλα της υψηλής ωρολογοποιίας.

Οι επισκευές πραγματοποιούνται προσωπικά από τον Τζούλιο Γκούλι ο οποίος αριθμεί 43 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στο χώρο του ρολογιού που τον υπηρετεί με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης για ένα τόσο απολύτως προσωπικό αντικείμενο.

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι service 

Την Julio Watches έχουν εμπιστευθεί μεγάλοι οίκοι ανάμεσά τους και Ελβετικοί, ως αποκλειστικό service τους για την Ελλάδα

Julio Watches Service

Συνεργασίες – Ποιότητα

Συνεργασίες στην επισκευή ρολογιού

Η Julio Watches είναι ανοιχτή σε προτάσεις για συνεργασίες με Αντιπροσωπείες καθώς και με Κοσμηματοπωλεία από όλη την Ελλάδα όσο αφορά στην τεχνική υποστήριξη και το service ρολογιών.

Ποιότητα επισκευής

Έχοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία τριάντα οκτώ και πλέον ετών στην ωρολογοποιία, η Julio Watches φροντίζει να διατηρεί ψηλά την ποιότητα των εργασιών διαθέτοντας τα πλέον πιο σύγχρονα και ηλεκτρονικά μέσα.

Επισκευές – Αναπαλαιώσεις

Παντός τύπου και μάρκας ρολογιών(χειρός, τσέπης, τοίχου)

Λουστράρισμα κάσας & μπρασελέ

Στεγανοποιήσεις

Επιχρυσώσεις

Κατασκευές κρυστάλλων και ζελατινών

 Τεχνογνωσία – Εμπειρία – Μεράκι!

Για κάθε είδους επισκευή, χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά και παρέχεται γραπτή εγγύηση έως και 24 μήνες για τη σωστή λειτουργία του ρολογιού.

0
χρόνια εμπειρίας
0%
Service για όλους τους τύπους ρολογιών
0
μήνες γραπτής εγγύησης

Εγγύηση Service

Η Julio Watches σίγουρη για το αποτέλεσμα των εργασιών που πραγματοποιεί στα εργαστήρια της, καλύπτει όλες τις εργασίες ( Service & Επισκευές ) με γραπτή εγγύηση έως και 24 μήνες, κατόπιν εκτίμησης του ρολογιού, για την σωστή λειτουργία.

Η εγγύηση καλύπτει:

Ρύθμιση Μηχανισμού

Μπαταρίες

Έλεγχο στεγανότητος

Τοποθέτηση δεικτών & στοιχείων

Η εγγύηση δεν καλύπτει:

Ζημιές που προκλήθηκαν από κακή χρήση

Σπάσιμο Κορώνας ή Πουσουάρ

Σπάσιμο κρυστάλου

Οξείδωση

Για ρολόγια μη αδιάβροχα, από αμέλεια π.χ ανοιχτή ή ξεβίδωτη κορώνα.

Πάτημα πουσουάρ μέσα στο νερό

Μενού